esmaspäev, 7. november 2016

POP UP STORE 6.11 @WABADUS

[This post will be up in Estonian only.]

Hei tšikid, brikiiid!

Peale 'pisikest' pausi olen tagasi blogilainel. Istun laevas, sõidan Soome poole, et jõuda tagasi koolilainele. Ma ütlen ausalt, et kui mul oleks võimalus, kirjutaksin postitusi iga päev, teeksin vloge [ma jõuan veel sinnamaani!], parandaksin oma blogi jne. aga selle jaoks ei ole õpilasel aega.. Samas ei ole vajadust ka millegiga kiirustada, one step at a time. :)

KÜLL AGA(!!!) on mul teie jaoks postitus Pop Up- tervisepäevast, mille korraldajad olid juba teist korda imelised  Liisa ja Inna. AITÄH TEILE!

 DREAM TEAM. Ütlen ausalt, need kaks naiskat nooo they just rock the whole house upside down when they step inside. 
Üks kasulikult veedetud pühapäev, kus saime teiste imetoredate blogijatega oma kapid tühjaks uude kasutusse, samas leidus ka mõne teise laualt midagi eriti uniquet enda kappi täiendama. Tervisliku elustiili valdkonna poolest aitasid meil targemaks saada BOOSTY poisid imeliste ambassadoridega, imeilus ja tark Merilin Taimre,  kes jagas tips n' trickse ning kelle laualt leidus niimõndagi hea hinnaga trenniriiet. Lisaks oli meil koha peal ka teine tervisevaldkonnas targem kaunitar, Kadri Mootse. 

Kell 12 peale uste avamist ründas ikka mõnus army uksest sisse ja tegemist & leidmist jagus kõigileee.
Peale selle max päeva nautimisele highlight oli bänd Beyond Beyond, kes meid entertainis ja rahva elama pani oma uue lauluga I Don't Wanna Wait! Me naersime, laulsime, tantsisime. We went crazy, we went nuts. 

KOKKUVÕTTES jäin mina ja ka kindlasti kõik teised blogijad ja rahvas üritusega MAX rahule. Jään kindlasti järgmist korda ootama. Niiet kui sa ei jõudnud seekord kohale, siis ära üldse muretse! ;)


Soo this happened...




















MY CRAZY GIRLS <3



Käisid meiega Pop Upil? Palun jaga emotsioone! :)



Photographer: Hans Markus Antson

2 kommentaari:

  1. Sorry kuid minujaoks oled sa täielik Liisa copy! Proovi olla originaal ja sina ise, vôidaksid elus ja blogija poole rohkem. Ei taha uskuda, et sinu sisemus täitsa tühi on.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tere, Helena,
      väga julge ja aus sinust, et nime alt kommenteerisid! Liisa on üks minu eeskujudest, aga kahju kui oled valesti aru saanud, et tahan Liisat 'kopeerida'. Ei taha! võin käsi südamel öelda, et jään siiski alati iseendaks :)

      <3 K.M

      Kustuta